Forum klanu ZINER
Tu niech każdy napisze coś o sobie
BURMISTRZ
Witam Jestem Michał rocznikowo 19 jestem Honorowym Dawcą Krwi jestem z Krakowa
tyle wystarczy hehe
?
Sorry wszyscy ale kończe z grą ale niemartwcie się FORUM ZOSTANIE nadal jeśli chcecie zaatakujcie moja wioske powodzenia i miłej gry
BURMISTRZ
Andrewoo napisał:
Sorry wszyscy ale kończe z grą ale niemartwcie się FORUM ZOSTANIE nadal jeśli chcecie zaatakujcie moja wioske powodzenia i miłej gry
Hej ale czemu ??? co sie stało ?
BURMISTRZ
Ehh graj przeceirz na tę gre mozesz poświecic 10 minut dziennie nic sie nie stanie ;p
kończe z granie ale aktywnie moge pomagac lub doradzac na forum ostatnio nie siadam czesto na kompa niechc mi sie
Administrator
no wlasnie, Andrewoo mozesz robic tak ze raz dziennie wchodzisz na 10 min i robisz takowa operacje budujesz mieszkania, a za reszte wojo, wylogowujesz sie i nastepnego dnia wchodzisz w koszary i masz cale swe wojo i wysylasz do sasiada z klanu z 0 lvl na wsparcie powtarzasz czynnosc:) az uzbierasz wojo np 3000 i wysylasz do najwiekszego na wsparcie badz umawiasz sie z nami na wojenke:)wystarczy co dzien 10 min
surka tak czy tak bedzie przyrastala, a gra za miesiac sie nie konczy:)powolutku powolutku
ale ostatnio rzadko wchodze i niechce mi sie juz grac ogolnie sorrki jescze raz i powodzenia
dobra qwracam do gry pomge jak sie da skoro za miesiac koniec
Administrator
zle prrzeczytales:)gra za miecha sie nie konczy:)są 3 rundy, my jestesmy w 1 rundzie i trwa ona do chyba maja
Administrator
ale i tak bądz chodz ras dziennie tu:)i w grze:)